image

Cheyenne Vermeulen

Ik help bedrijven, bureau's en organisaties met het realiseren van de beste gebruikerservaring voor hun websites, apps, producten en diensten en realiseerde reeds projecten voor:

  • Belastingdienst
  • Centraal Beheer
  • Essent
  • KPN
  • KLM
  • Regio Bank
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • SNS Bank
  • PostNL
  • Endemol

Recent werk

2018 - 2019:  Belastingdienst

Verbeter op generieke wijze het bezwaren portaal. Vervaardig en verbeter het aangifte proces BPM. Optimaliseer de Rijkshuisstijl online en maak deze generiek toepasbaar.

2016 - 2018: Centraal Beheer

Ontwikkel een toekomst vaste Mobile 1st visie en gebruikerservaring (UX) voor Centraalbeheer.nl en pas deze toe op bestaande en nieuwe diensten.

Kennis sessie met klanten van Centraal Beheer

Image

Diensten ontwikkelen waarbij de gebruiker en zijn behoeftes echt centraal komen te staan. Zo verbeteren we Centraalbeheer.nl en haar producten.

2014: Essent

Ontwikkel de gebruikerservaring (UX) en look and feel binnen Essent.nl en de Essent App die klant conversie optimaliseert en de retentie verbeterd.

2014: RegioBank

Ontwikkel nieuwe dialoogvenster schermen en herontwerp het exterieur van de Geldautomaten in overeenstemming met de RegioBank huisstijl.

2014: Ministerie van BZK

Ontwikkel als onderdeel van de eID POC werkgroep, klantreizen en interactieve prototypes om het toekomstige eID stelsel (Idensys) te beproeven op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid als ook richtlijnen te bepalen voor implementatie.

2013 - 2012: KPN (zakelijk)

Ontwikkel een optimale gebruikerservaring voor de beheertool van KPN zakelijk klanten rekening waarmee zij meerdere telefoons, abonnementen en contracten kunnen beheren. Focus was de herinrichting van bruikbaarheid binnen de technische grenzen van de backend en een algehele redesign van de look en feel in overeenstemming met de nieuwe online identiteit.

2012: KPN

Ontwikkel de nieuwe look en feel voor KPN.com en KPN.com/zakelijk op basis van de nieuwe merkidentiteit, bestaande en nog te vervaardigen interactie ontwerpen, UX studies en totaalconcept. Focus was het herontwerp van usability, ontsluiting van producten, diensten en services en redesign van de look en feel.

2012: Orkest.nl

Ontwikkel een intuïtieve klant beleving en redesign voor de website van het Nederlands Philharmonisch Orkest waarmee we de bestaande en nieuwe doelgroep aanspreken. Focus was het creëren van een totaalconcept als vertrekpunt voor het interactie-ontwerp en het visuele design, ontsluiting van site brede inhoud.

Eerder werk